FIFA 13 – integrarea Kinect dusă la un nou nivel

| 25.07.2012
FIFA 13 – integrarea Kinect dusă la un nou nivel

Încă din cadrul conferinţelor de presă de la E3 2011, EA Sports şi Microsoft au confirmat faptul că FIFA 13 va oferi suport pentru funcţiile senzorului Kinect pentru Xbox 360. Mai mult, la E3 2012, o parte a acestei funcţionalităţi a fost prezentată pe scena Microsoft, aceasta constând în posibilitatea de a schimba jucătorii sau tactica echipei din mers, prin simple comenzi vocale.

Cel mai nou trailer pentru FIFA 13 prezintă noi astfel de opţiuni oferite de Kinect: în modurile Be A Pro, poţi solicita ca un coechipier să-ţi ofere o pasă la momentul oportun sau îi poţi indica să şuteze atunci când se află într-o poziţie favorabilă. De asemenea, arbitrii vor sta cu urechile ciulite la reacţiile vocale apărute în urma unor decizii nefavorabile: o înjurătura scapată într-un asemenea moment poate avea consecinţe neplăcute pentru echipa controlată de jucător.

Rămâne de văzut cât de bogat va fi „vocabularul” recunoscut de Kinect în FIFA 13 şi ce limbi vor fi suportate de jocul celor de la EA Sports. FIFA 13 va fi lansat pe 28 septembrie 2012.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News