EA Sports oferă un nou card gratuit în FIFA 21!

Autor: Vlad Ionescu | 27.10.2020
EA Sports oferă un nou card gratuit în FIFA 21!

Rulebrakers, cel mai nou eveniment lansat în modul multiplayer din FIFA 21, vine cu o mulțime de surprize pentru fanii jocului. De la carduri, pachete speciale și jucători cu statistici îmbuntățite, EA Sports oferă gamerilor ocazia de a schimba echipa din Ultimate Team. Pe lânga echipa completă, Electronic Arts a pus la dispoziția jucătorilor de FIFA 21 și un card ce poate fi obținut gratuit.

Acest card gratuit oferit de creatorii FIFA 21 este cel al lui Nordi Mukiele, jucătorul primind un upgrade destul de important pentru toate abilitățile sale: Dribling (+13), Fizic (+6), Viteză (+6) și Pasă (+6), în timp ce puterea defensivă a scăzut (-3). Cu un OVR general de 84, cardul fundașului este unul dintre cele mai bune din eBundesliga. Gamerii vor putea integra acest fotbalist în echipa de club până la data de 3 noiembrie 2020.

Cardul fundașului, oferit gratuit de EA Sports 

  • Bundesliga base: Câștigă 6 meciuri în Live FUT Friendly: Rulebreakers Classic.
  • Defensive delivery: Oferă 5 pase de gol folosind fundași francezi în Live FUT Friendly: Rulebreakers Classic.
  • Crossing charm:  Oferă 4 pase de gol prin centrare, folosind jucători din eBundesliga în  Live FUT Friendly: Rulebreakers Classic.
  • Goal glut: Înscrie 12 goluri folosind jucători din eBundesliga în Live FUT Friendly: Rulebreakers Classic.
  • French finishing: Înscrie în 6 victorii diferite folosind jucători francezi în the Live FUT Friendly: Rulebreakers Classic.

Cardul jucătorului are un OVR de 84, cu o viteză de 89, compusă dintr-o accelerație de 85 și un sprint de 93, în timp ce dribling-ul de 85 îi oferă în joc o agilitate și un echilibru de 85. Puterea defensivă a cardului este de 77, iar forța fizică ajunge la atribuții de 83. Pe partea tehnică, fundașul a primit din partea EA Sports 3 stele pentru Skill Moves, respectiv Weak Foot.

Aceste abilități îi oferă jucătorului un card foarte bun, în special datorită faptului că jocul este la început și piața de transfer este foarte scumpă. Folosit într-o chimie de tipul „Shadow”, fundașul primește o viteză și o putere defensivă mai bună.

Sursa: Futbin.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News