GRID 2 – gameplay nou: Barcelona, Red Bull Ring, Chicago

| 19.02.2013
GRID 2 – gameplay nou: Barcelona, Red Bull Ring, Chicago

Colegii de la VG247 au publicat noi secvenţe de gameplay din GRID 2, alături de interviuri suplimentare cu membrii echipei producătoare de la studioul Codemasters. În imaginile de mai jos puteţi admira trei dintre locaţiile din GRID 2: circuitul Red Bull Ring din Austria, precum şi traseele urbane din Barcelona şi Chicago.

GRID 2 va include un mod de joc Carieră bazat pe poveste, precum si o gamă foarte variată de maşini: BMW E30 M3, Ford Mustang Mach 1, Mercedes SL65 AMG, McLaren MP4-12C, Pagani Huayra etc. GRID 2 foloseşte o versiune adusă la zi a motorului grafic EGO Engine, precum şi noul sistem de simulare a comportamentului maşinilor numit TrueFeel.

Codemasters va pune un accent deosebit pe componenta multiplayer din GRID 2, aceasta urmând să ofere integrare cu serviciul RaceNet, un sistem de progresie unic şi opţiuni foarte avansate de personalizare a maşinilor.

GRID 2 va fi lansat pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3 începând cu 28 mai 2013 (în Statele Unite ale Americii) şi 31 mai 2013 (în Europa).

GRID 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News