GRID 2 – nou mod de joc gratuit: Demolition Derby

| 04.09.2013
GRID 2 – nou mod de joc gratuit: Demolition Derby

Codemasters a anunţat noul mod de joc Demolition Derby, oferit gratuit spre download pentru posesorii jocului GRID 2. Noul mod de joc este disponibil pe PC (prin intermediul Steam) şi Xbox 360, iar de săptămâna viitoare îşi va face apariţia şi pentru PlayStation 3. Versiunea de PC a pachetului Demolition Derby poate fi descărcată de aici.

Demolition Derby s-a aflat în topul listei cererilor comunităţii după lansarea lui GRID 2 şi aduce la zi modul de joc din primul GRID, pentru a profita de grafica superioară şi de modelul de damage îmbunătăţit din GRID 2. Pachetul, oferit gratuit la download, include maşina Demo Derby Jupiter Eagle Ray Mk 5, cu o gamă de caroserii predefinite, plus opţiunea de a personaliza aspectul bolidului. Acţiunea are loc în arena Detroit Demolition Derby Stadium, jucătorii având posibilitatea de a alege dintre cele două configuraţii ale traseului.

Modul Demolition Derby poate fi jucat în single-player, split-screen şi în curse online cu până la 12 jucători. Acest pachet gratuit, disponibil prin Steam (PC), reţeaua Xbox Live şi PlayStation Network, vine în continuarea unui community patch care a adus modificări în joc pe baza consultării şi feedback-ului obţinut de la jucătorii de GRID 2.

Lista completă a modificărilor include creşterea nivelului maxim (level cap) la 99, un nou playlist online „Hardcore“, recompense in-game mai substanţiale pentru jucătorii care conduc „curat“ în curse şi, pentru prima dată într-un joc Codemasters, suport oficial pentru mod-uri, in cazul versiunii de PC a jocului.

GRID 2 Demolition Derby

Urmărește Go4Games.ro pe Google News