GRiD 2 – secvenţe reale şi gameplay într-un nou trailer

| 29.01.2013
GRiD 2 – secvenţe reale şi gameplay într-un nou trailer

Cei de la Codemasters au ales o metodă inedită de a promova GRiD 2, recrutându-l pe jurnalistul auto Chris Harris şi aruncându-l într-o cursă împotriva unui pilot de teste al celor de la McLaren.

Datele strânse folosind simularea realizată prin intermediul jocului GRiD 2 au fost mai apoi folosite pentru a îmbunătăţi performanţa în cursa reală. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizionaţi materialul video de mai jos.

GRID 2 va oferi trasee urbane (locaţii precum Paris sau Chicago fiind deja confirmate), precum şi reproduceri ale unor circuite licenţiate, cum ar fi Yas Marina din Abu Dhabi. Deşi nu va beneficia de licenţe pentru mărcile Porsche, Ferrari sau Lamborghini şi nici de vedere de la bordul bolizilor, GRID 2 va compensa prin includerea unei game foarte variate de maşini: BMW E30 M3, Ford Mustang Mach 1, Mercedes SL65 AMG, McLaren MP4-12C, Pagani Huayra sau Koenigsegg Agrea R sunt doar câteva nume din oferta viitorului titlu Codemasters.

GRID 2 foloseşte o versiune adusă la zi a motorului grafic EGO Engine, precum şi noul sistem de simulare a comportamentului maşinilor numit TrueFeel. Obiectivul celor de la Codemasters Racing este obţinerea unui echilibru între componentele de simulare şi arcade, fără a recurge la driving assists.

GRID 2 va fi lansat în vara acestui an, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

GRID 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News