GRID 2 – un mod Carieră inedit, trailer şi imagini noi

| 15.02.2013
GRID 2 – un mod Carieră inedit, trailer şi imagini noi

Codemasters au oferit numeroase veşti noi despre GRID 2. Pentru început, studioul britanic se pare că a pus un accent deosebit pe povestea din spatele modului Carieră din GRID 2. Jucătorul va intra în pielea unui pilot începător, participant în competiţiile sportive de club din Statele Unite. Pe măsura ce va acumula victorii, personajul central se va bucura de din ce în ce mai multa atenţie din partea fanilor, urmând să atragă atenţia unui magnat, Patrick Callahan.

Visul acestui Callahan este realizarea unei super-competiţii a sportului cu motor, care să reunească cei mai buni şoferi din toate disciplinele întrecerilor motorizate. Personajul interpretat de jucător este recrutat de Callahan şi trimis pentru a câştiga competiţiile din Europa şi Asia, atrăgând astfel atenţia piloţilor din acele părţi ale lumii asupra nou formatului super-campionat.

De asemenea, Codemasters a oferit şi un nou trailer din GRID 2 (îl puteţi urmări mai sus), de aceasta dată dedicat circuitelor şi locaţiilor ce se vor regăsi în joc. Nu în ultimul rând, studioul britanic a oferit şi o serie nouă de imagini din GRID 2, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

GRID 2 va fi lansat pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3 începând cu 28 mai 2013 (în Statele Unite ale Americii) şi 31 mai 2013 (în Europa).

GRID 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News