Viitorul joc Hot Wheels: Unleashed a primit primul trailer cu secvențe de gameplay

Autor: Vlad Ionescu | 09.04.2021
Viitorul joc Hot Wheels: Unleashed a primit primul trailer cu secvențe de gameplay
Foto: Milestone

Încă de când a fost lansat conceptul de Hot Wheels, compania a reușit să câștige inima a milioane de copii din întreaga lume. Cu mai multe seriale TV, jocuri video, colaborări ale mărcilor auto și o adaptare de film în dezvoltare, Hot Wheels s-a dezvoltat constant vreme de peste 50 de ani. Hot Wheels Unleashed continuă linia de jocuri dezvoltate pentru promovarea liniei de jucării-mașinuțe,  acest titlu fiind dezvoltat de studioul Milestone, creatorul seriilor RIDE și MotoGP.

Jocurile Hot Wheels au mizat pe reproducerea seturilor de jucării din viața reală, acestea controlându-se similar unor vehicule reale. Și alte francize importante de curse au colaborat cu Hot Wheels în trecut, precum Forza, Rocket League, ba chiar și World of Tanks.

A fost publicat primul trailer de gameplay al jocului

Într-un nou trailer postat pe canalul de YouTube al producătorilor, sunt prezentate primele secvențe de gameplay real din Hot Wheels Unleashed. Jocul are elemente caracteristice titlurilor de curse arcade, cum ar fi boost-ul și comenzile rapide. Bolizii din joc arată toți ca niște mașinuțe pe care cineva le-ar putea ridica astăzi dintr-un magazin de jucării, cu caroserii strălucitoare din plastic și roți de jucărie. Evident, ne putem aștepta la scene în care o mașină în formă de rechin sare de pe o porțiune de circuit, doar pentru a ateriza pe o secțiune inferioară câteva secunde mai târziu.

Site-ul oficial al jocului confirmă faptul că, după lansare, vor fi lansate mai multe hărți, modele de mașini și piste.

Hot Wheels Unleashed va beneficia si de un editor de trasee, dar si de o campanie single player completa, unde, pe langa traditionalele curse, jucatorii vor avea de infruntat si bosi.

Hot Wheels: Unleashed va fi lansat pe 30 septembrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC.

Sursa: Hot Wheels: Unleashed Official Site, Game Informer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News