MotoGP 13 – echipele şi piloţii din sezonul 2013 într-un nou trailer

| 09.05.2013
MotoGP 13 – echipele şi piloţii din sezonul 2013 într-un nou trailer

După cum a promis, studioul Milestone a oferit un nou gameplay trailer din MotoGP 13, de această dată fiind implementate echipele, piloţii şi echipamentele aferente sezonului 2013 al competiţiei MotoGP.

De asemenea, noul trailer, pe care îl puteţi viziona mai jos, prezintă şi meniurile jocului, precum şi atmofera de la boxe înaintea cursei de pe circuitul american Laguna Seca.

MotoGP 13 are la bază un motor grafic complet nou, fiind aduse îmbunătăţiri importante în ceea ce priveşte reproducerea circuitelor, a mediilor de joc, precum şi optimizări la capitolele control şi fizică realistă.

Va exista de un mod Carieră, prin intermediul căruia va putea fi parcurs un sezon MotoGP complet, precum şi de modalităţi de joc mai rapide, precum IRTA Test sau Quick Race. Nu va lipsi nici componenta multiplayer, inclusiv splitscreen, iar producătorii vor oferi update-uri constând în probe şi evenimente inspirate din întrecerile reale din sezonului 2013 al competiţiei MotoGP.

MotoGP 13 va fi lansat în luna iunie a acestui an, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi PlayStation Vita. Aici puteţi verifica cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului.

MotoGP 13

Urmărește Go4Games.ro pe Google News