Need for Speed ia o pauză

| 07.05.2014
Need for Speed ia o pauză

Electronic Arts a anunţat prin vocea lui Marcus Nilsson, producător executiv şi manager general al studioului Ghost Games, că seria Need for Speed va lua o pauză în 2014, publisher-ul neplănuind lansarea vreunui titlu NFS în cursul acestui an.

În schimb, Nilsson a dezvăluit că Ghost Games lucrează într-adevăr la un nou joc din seria Need for Speed, însă acesta nu va fi lansat mai devreme de 2015, studioul preferând un ciclu de dezvoltare mai permisiv, potrivit pentru a pune la punct un joc cât mai bun.

De asemenea, Marcus Nilsson a menţionat că Ghost Games va pune un accent deosebit pe feedback-ul venit din partea fanilor, noul Need for Speed urmând să includă multe dintre ideile sugerate de jucătorii înrăiţi.

Bineînţeles, acest anunţ a pus într-o lumină diferită zvonurile conform cărora cei de la Electronic Arts nu ar fi fost mulţumiţi de vânzările înregistrate de cel mai nou titlu NFS – Need for Speed: Rivals, comercializat în mai puţin de 3 milioane de exemplare (conform datelor furnizate de VGChartz).

NFS Rivals

Urmărește Go4Games.ro pe Google News