Need for Speed: Rivals – imagini noi!

| 25.06.2013
Need for Speed: Rivals – imagini noi!

Electronic Arts a oferit câteva imagini noi din NFS: Rivals, viitorul joc al seriei Need for Speed, aflat în dezvoltare în cadrul noului studio suedez Ghost Games. De această dată, în imagini îşi fac apariţia şi maşinile de poliţie, care vor juca un rol extrem de important în noul NFS.

Need for Speed: Rivals va pune în lumina reflectoarelor cele două tabere rivale care-şi vor disputa întâietatea în lumea de joc deschisă din Redview County: şoferii de curse (ilegale) şi poliţiştii. Obiectivul primilor dintre aceştia este realizarea de manevre şi acrobaţii cât mai riscante, câştigând astfel Speedpoints. Cu cât mai multe Speedpoints are un astfel de şofer, cu atât va fi mai căutat de poliţie.

Poliţiştii, în schimb, vor fi nevoiţi să lucreze împreună pentru a pune la punct capcanele necesare în vederea stopării curselor ilegale. Jucătorul va avea de ales de partea cărei tabere doreşte să concureze, urmând să-i fie puse la dispoziţie numeroase gadget-uri pentru upgrade: turbo boost, aparate de bruiaj sau EMP-uri (pentru şoferii de curse) and shockwave-uri, roadblock-uri sau elicoptere (pentru poliţişti).

Need for Speed: Rivals va fi lansat pe 19 noiembrie 2013, atât pentru PlayStation 4 şi Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 si PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News