Next Car Game, posibil doar cu ajutorul fanilor

| 04.11.2013
Next Car Game, posibil doar cu ajutorul fanilor

Studioul finlandez BugBear Entertainment (Flatout 1, Flatout 2, Flatout Ultimate Carnage, Ridge Racer Unbounded) apelează din nou la ajutorul fanilor pentru a finaliza dezvoltarea proiectului Next Car Game, succesorul spiritual al foarte îndrăgitei serii Flatout.

Next Car Game

Pe lângă opţiunea de preorder de pe site-ul jocului, cei de la BugBear au pornit şi o campanie pe Kickstarter, prin intermediul căreia studioul finlandez speră să strângă cei 350 000 de dolari necesari pentru a finaliza versiunea de PC a jocului. Mai mult, dacă fondurile strânse vor depăşi 1,5 milioane de dolari, BugBear garantează că va lansa Next Car Game şi pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One.

Odată cu debutul campaniei de pe Kickstarter, finlandezii au publicat şi un nou teaser trailer pentru Next Car Game, prin intermediul căruia este prezentat sistemul avansat de damage implementat în acest joc.

Next Car Game se doreste a fi un joc de curse cu accentul pus pe competiţiile de tip demolition derby, BugBear motivând această alegere într-un mod foarte simplu: titlurile bune de acest gen lipsesc cu desăvârşire de pe piaţă şi cineva trebuie să umple acest gol.

BugBear Entertainment estimează că va finaliza proiectul Next Car Game în primăvara anului 2014, o versiune jucabilă urmând să fie disponibilă la sfârşitul lui 2013 (doar pentru cei care au făcut precomandă sau au susţinut dezvoltarea jocului prin Kickstarter).

Next Car Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News