NFS: Most Wanted – Most Wanted list gameplay

| 08.10.2012
NFS: Most Wanted – Most Wanted list gameplay

Electronic Arts şi Criterion Games au lansat un nou clip de gameplay din viitorul Need for Speed: Most Wanted, de această dată dedicat listei Most Wanted din Fairhaven City. Pe parcursul jocului, aceşti şoferi vor putea fi provocaţi, unul câte unul, o victorie fiind echivalentă cu câştigarea maşinii adversarului.

De asemenea, se pare că vom putea ajusta setările maşinilor chiar în timpul curselor. Mai multe detalii, în secvenţele de gameplay de mai jos.

NFS: Most Wanted va avea foarte multe elemente în comun cu mai vechile titluri Burnout (realizate tot de Criterion Games), dintre care cele mai evidente sunt accidentele spectaculoase, în care pot fi implicaţi atât ceilalţi participanţi la cursă, cât şi maşinile Poliţiei. NFS: Most Wanted va beneficia şi de noul sistem de monitorizare Autolog 2, menit să realizeze comparaţii între performanţele obţinute de jucători pe străzile din Fairhaven City.

Need for Speed: Most Wanted va fi lansat pe 30 octombrie 2012 în Statele Unite ale Americii şi 2 noiembrie 2012 în Europa, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi PlayStation Vita.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News