NFS Rivals la Gamescom 2013: gameplay, trailer şi imagini noi

| 23.08.2013
NFS Rivals la Gamescom 2013: gameplay, trailer şi imagini noi

Need for Speed: Rivals a fost unul dintre jocurile pe care Electronic Arts a ţinut să le scoată în faţă la Gamescom 2013. Pe lângă standul imens dedicat jocului, din care nu lipsea un Ferrari real, cei de la EA au oferit posibilitatea de a încerca NFS Rivals la faţa locului, precum şi o nouă demonstraţie de gameplay, un nou trailer şi imagini noi, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

Need for Speed: Rivals va pune în lumina reflectoarelor cele două tabere rivale care-şi vor disputa întâietatea în lumea de joc deschisă din Redview County: şoferii de curse (ilegale) şi poliţiştii. Obiectivul primilor dintre aceştia este realizarea de manevre şi acrobaţii cât mai riscante, câştigând astfel Speedpoints. Cu cât mai multe Speedpoints are un astfel de şofer, cu atât va fi mai căutat de poliţie.

NFS Rivals

Poliţiştii, în schimb, vor fi nevoiţi să lucreze împreună pentru a pune la punct capcanele necesare în vederea stopării curselor ilegale. Jucătorul va avea de ales de partea cărei tabere doreşte să concureze, urmând să-i fie puse la dispoziţie numeroase gadget-uri pentru upgrade: turbo boost, aparate de bruiaj sau EMP-uri (pentru şoferii de curse) and shockwave-uri, roadblock-uri sau elicoptere (pentru poliţişti).

Need for Speed: Rivals va fi lansat pe 19 noiembrie 2013, pentru PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 şi PC.

NFS Rivals

Urmărește Go4Games.ro pe Google News