NFS: Rivals – trailer dedicat personalizării maşinilor

| 13.09.2013
NFS: Rivals – trailer dedicat personalizării maşinilor

Una dintre doleanţele jucătorilor referitoare la cele mai noi titluri Need for Speed a fost legată de imposibilitatea de a personaliza bolizii precum în jocurile mai vechi ale seriei. Se pare că EA a ascultat de această dată de sugestiile comunităţii, viitorul Need for Speed: Rivals oferind unelte avansate dedicate personalizării vehiculelor, după cum puteţi observa şi în trailer de mai jos.

Need for Speed: Rivals va pune în lumina reflectoarelor cele două tabere rivale care-şi vor disputa întâietatea în lumea de joc deschisă din Redview County: şoferii de curse (ilegale) şi poliţiştii. Obiectivul primilor dintre aceştia este realizarea de manevre şi acrobaţii cât mai riscante, câştigând astfel Speedpoints. Cu cât mai multe Speedpoints are un astfel de şofer, cu atât va fi mai căutat de poliţie.

Poliţiştii, în schimb, vor fi nevoiţi să lucreze împreună pentru a pune la punct capcanele necesare în vederea stopării curselor ilegale. Jucătorul va avea de ales de partea cărei tabere doreşte să concureze, urmând să-i fie puse la dispoziţie numeroase gadget-uri pentru upgrade: turbo boost, aparate de bruiaj sau EMP-uri (pentru şoferii de curse) and shockwave-uri, roadblock-uri sau elicoptere (pentru poliţişti).

Need for Speed: Rivals va fi lansat pe 19 noiembrie 2013, pentru PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 şi PC.

NFS Rivals

Urmărește Go4Games.ro pe Google News