NFS: The Run – Multiplayer Trailer

| 03.11.2011
NFS: The Run – Multiplayer Trailer

Până acum Electronic Arts a pus accentul pe porţiunea single player a lui NFS: The Run şi pe cursa pe care personajul principal, Jack, trebuie să o câştige pentru a intra în posesia fabulosului premiu de 25 de milioane de dolari.

Ultimul trailer schimbă un pic macazul, oferind, în premieră, detalii despre componenta multiplayer a lui Need for Speed: The Run. După cum relatam şi în hands-on preview-ul nostru, şi noul joc al seriei va avea încorporat sistemul Autolog, prin intermediul căruia pot fi monitorizate în timp real performanţele prietenilor care joacă NFS: The Run.

În altă ordine de idei, se pare că Electronic Arts a apelat la faimosul regizor Michael Bay pentru realizarea unui spot video promoţional pentru Need for Speed: The Run. Mai jos puteţi urmări un scurt teaser pentru acest material, varianta sa completă urmând a se debloca atunci când jocul va acumula suficiente like-uri şi share-uri pe Facebook.

Need for Speed: The Run va fi lansat în Europa pe 18 noiembrie 2011, fiind cel mai recent joc pe care-l puteţi câştiga în Maratonul Go4games.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News