NFS: The Run – Porsche 911 Carrera S 2012 în prim plan

| 09.09.2011
NFS: The Run - Porsche 911 Carrera S 2012 în prim plan

Cei de la Electronic Arts doresc să facă în ciudă concurenţei: gigantul publisher deţine drepturile exclusive de a folosi maşini Porsche în jocuri video, împiedicând titluri importante, precum Forza Motorsport 4 sau Gran Turismo 5, să includă modele de la vestitul constructor german. Şi, pentru a scoate în evidenţă şi mai tare avantajele pe care următorul Need for Speed – NFS: The Run – le va avea în faţa contracandidatelor, EA a lansat un nou trailer, de această dată dedicat unei bijuterii pe roţi, pe care niciun alt titlu cu maşini nu o va putea oferi – Porsche 911 Carrera S 2012.

Bolidul Porsche de 500CP va fi accesibil doar celor care vor opta pentru ediţia limitată a lui Need for Speed: The Run, alături de încă două super-maşini: Chevrolet Camaro ZL1 şi Lamborghini Aventador.

Povestea de la baza lui NFS: The Run implică traversarea Statelor Unite de la apus la răsărit, din San Francisco şi până la New York. Conform descrierii celor de la Electronic Arts, nu vor exista reguli, personajul controlat neavând aliaţi, fiind nevoit să se bazeze doar pe talentul său de şofer pentru a învinge celelalte sute de participanţi la această cursă.

Pentru prima dată în cadrul seriei Need for Speed, în The Run jucătorul nu va fi limitat doar la a conduce cele mai puternice maşini ale momentului. De asceastă dată, maşinile vor putea fi părăsite, existând posibilitatăţile de a fugi de poliţie, de a te confrunta cu oamenii legii sau de a fura alte maşini, controlând direct personajul principal prin intermediul unor secvenţe de tip quick time event. Circa 10% din joc se va desfăşura în acest mod.

Need for Speed: The Run va fi lansat in Europa pe 18 noiembrie, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News