Pro Evolution Soccer 2013 anunţat – trailer şi imagini

| 25.04.2012
Pro Evolution Soccer 2013 anunţat - trailer şi imagini

Konami a luat-o de această dată în faţa celor de la EA Sports (ocupaţi cu lansarea lui UEFA Euro 2012), anunţând Pro Evolution Soccer 2013. După cum am fost obisnuiţi deja, producătorii promit o gamă întreagă de îmbunătăţiri aduse lui PES 2013.

Se pare că o serie dintre membrii echipei dezvoltatoare au fost înlocuiţi de feţe noi, al căror scop este implementarea de noi idei în Pro Evolution Soccer, serie care a stagnat în ultimii ani, pierzând fotoliul de lider în favoarea mult mai popularului FIFA. S-au adus o serie de modificări de fineţe (viteza driblingurilor a fost redusă, s-a introdus posibilitatea de a realiza un-doi-uri, comportamentul portarilor a fost îmbunătăţit etc.).

De asemenea, Pro Evolution Soccer 2013 va folosi un nou sistem de inteligenţă artificială, botezat ProActive AI, care va favoriza atât realismul, cât şi controlul cât mai exact. O altă noutate importantă este PlayerID, care va scoate în evidenţă calităţile specifice fiecărui fotbalist de pe teren.

Nu în ultimul rând, jucătorul ales sa promoveze anul acesta PES 2013 este nimeni altul decât Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, pe care-l putem admira atât în primul trailer oficial al jocului, cât şi în imaginile din galeria ataşată.

Pro Evolution Soccer 2013 va fi lansat în aceasta toamnă, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo Wii şi Nintendo 3DS.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News