Ridge Racer Unbounded – scurtă amânare şi un nou trailer

| 27.02.2012
Ridge Racer Unbounded - scurtă amânare şi un nou trailer

Ridge Racer Unbounded va fi un joc destul de diferit faţă de restul titlurilor din această serie. Namco i-a însărcinat pe finlandezii de la Bugbear Entertainment (Flatout, Flatout 2, Flatout Ultimate Carnage) cu sarcina de a realiza noul joc, iar acest lucru se vede: în Unbounded, un accent deosebit va fi pus pe distrugere, atât cea a mediului înconjurător, cât şi cea a oponenţilor din curse.

Mai mult, jucătorii îşi vor putea crea propriile circuite, pe care apoi le vor putea folosi în curse online. După cum ne-a obişnuit deja seria, un rol important în gameplay îl vor juca drifturile, elemente de bază ale acestor jocuri şi poate singura legatură evidentă dintre Unbounded şi vechile titluri Ridge Racer.

Totuşi, deşi Ridge Racer Unbounded era aşteptat la începutul lunii martie, se pare că echipa producătoare a avut totuşi nevoie de mai mult timp pentru finisa şi optimiza jocul. Astfel, apariţia lui Ridge Racer Unbounded a fost amânată până pe 30 martie 2012, jocul fiind aşteptat pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Nu toate veştile sunt însă rele: odată cu această amânare, toţi cei care precomandaseră Ridge Racer Unbounded vor primi în schimb ediţia limitată a acestuia, ce include skin-uri şi maşini suplimentare. De asemenea, cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru Ridge Racer Unbounded.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News