Ridge Racer Unbounded – trailer, imagini noi şi detalii despre coloana sonoră

| 07.03.2012
Ridge Racer Unbounded – trailer, imagini noi şi detalii despre coloana sonoră

Namco Bandai a surprins în cursul zilei de ieri, anunţând încă o amânare a jocului de curse acarde Ridge Racer Unbounded, ce urma să fie lansat în cursul acestei luni. Ulterior, s-a dovedit că această amânare este valabilă doar pentru ediţia americană a jocului, divizia europeană a celor de la Namco Bandai confirmând pentru site-ul Eurogamer faptul că Ridge Racer Unbounded va fi în continuare lansat pe 30 martie în Europa.

Conform celor de la Namco Bandai, Ridge Racer Unbounded a fost amânat în America pentru ca studioul producător – Bugbear Entertainment – să aibă mai mult timp pentru a adăuga jocului conţinut suplimentar. Totuşi, finlandezii de la Bugbear confirmaseră înca de la sfârşitul lunii februarie că Ridge Racer Unbounded fusese finalizat şi era gata de trimis la multiplicat, veste menită să întărească ideea că jocul într-adevăr va fi lansat luna aceasta, cel puţin în Europa.

În altă ordine de idei, Namco Bandai a lansat un nou trailer pentru Ridge Racer Unbounded (care confirmă din nou 30 martie 2012 drept dată de lansare în Europa), precum şi o sumedenie de imagini noi din joc, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

Au fost oferite de asemenea şi detalii suplimentare despre melodiile ce vor fi incluse pe coloana sonoră a lui Ridge Racer Unbounded. Acestea vor fi furnizate de artişti cunoscuţi precum The Crystal Method, Noisia & The Upbeats, Scratch Perverts, Unknown Error, Overseer, Run Riot sau Ever Never. De asemenea, foarte popularul Skrillex va contribui la coloana sonoră a lui Ridge Racer Unbounded cu două dintre cele mai cunoscute melodii ale sale: Kill Everybody şi Scary Monsters And Nice Sprites. Nu vor lipsi nici melodiile originale ale seriei, compuse de Hiroshi Okubo.

În Ridge Racer Unbounded, un accent deosebit va fi pus pe distrugere, atât cea a mediului înconjurător, cât şi cea a oponenţilor din curse. Mai mult, jucătorii îşi vor putea crea propriile trasee, pe care apoi le vor putea folosi în curse online. După cum ne-a obişnuit deja seria, un rol important în gameplay îl va juca drifting-ul, element de bază al acestor jocuri şi poate singura legatură evidentă dintre Unbounded şi vechile titluri Ridge Racer.

Aşadar, până la noi veşti, Ridge Racer Unbounded este aşteptat în Europa pe 30 martie 2012, în versiuni pentru Xbox 360, PlayStation 3 şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News