Sonic & All-Stars Racing Transformed, lansat în România

| 29.11.2012
Sonic & All-Stars Racing Transformed, lansat în România

SEGA a lansat noul joc Sonic & All-Stars Racing Transformed pentru PlayStation 3 şi Xbox 360. Jocul a fost deja livrat către magazine de specialitate şi magazine online din România şi poate fi achiziţionat de către publicul de la noi din tara simultan cu restul Europei, la preţul de 199,99 de lei.

Sonic & All-Stars Racing TransformedNu va lipsi nici versiunea pentru Nintendo Wii U, aceasta urmând a fi lansată la data de 30 noiembrie 2012 (simultan cu apariţia pe piaţă a noii console Nintendo), în timp ce ediţiile pentru PC, PlayStation Vita şi Nintendo 3DS vor apărea pe piaţă la o dată ulterioară.

Sonic şi toate personajele faimoase din titlurile celor de la SEGA se aliniază la start în noul joc video Sonic & All Stars Racing Transformed, pentru a se lansa în cursa pentru locul întâi. De această dată, vei avea ocazia să concurezi pe pământ, pe apă şi în aer, în vehicule incredibile, ce se pot transforma din maşini în bărci şi avioane, chiar în mijlocul cursei. Nu vor lipsi nici alte elemente caracteristice genului arcade: drift-uri, boost-uri sau şi o serie de arme spectaculoase, ce trebuie folosite cu atenţie.

Cei care se grăbesc vor putea intra în posesia Ediţiei Limitate a jocului Sonic & All Stars Racing Transformed, ce include câteva bonusuri: deblocarea traseului Outrun Beach, personajul Metal Sonic alături de vehiculul sau stickere pentru profilul din joc.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News