Succesorul seriei Flatout are nevoie de ajutorul vostru

| 02.09.2013
Succesorul seriei Flatout are nevoie de ajutorul vostru

Studioul finlandez BugBear Entertainment (Flatout 1, Flatout 2, Flatout Ultimate Carnage, Ridge Racer Unbounded) apelează la ajutorul fanilor pentru a finaliza dezvoltarea proiectului “Next Car Game”, un succesor spiritual al foarte îndrăgitei serii Flatout.

Cei de la BugBear îndeamnă fanii să achiziţioneze jocul în avans, banii strânşi astfel urmând să finanţeze procesul de dezvoltare a acestuia. Pe lângă jocul propriu-zis, o astfel de precomandă va include şi accesul în avans la o versiune jucabilă, wallpaper-uri, coloana sonoră şi alte bonusuri. Puteţi consulta toate opţiunile de preorder aici.

Next Car Game

Conform descrierii oferite de BugBear, „Next Car Game” este un joc de curse cu accentul pus pe competiţiile de tip demolition derby, studioul motivând această alegere într-un mod foarte simplu: titlurile bune de acest gen lipsesc cu desăvârşire de pe piaţă şi cineva trebuie să umple acest gol.

Mai mult, BugBear a oferit şi un clip video legat de opţiunile de precomandă, bogat în secvenţe de gameplay. De asemenea, în galeria ataşată puteţi admira câteva imagini noi din “Next Car Game”.

BugBear Entertainment estimează că va finaliza proiectul “Next Car Game” în primăvara anului 2014, o versiune jucabilă urmând să fie disponibilă la sfârşitul lui 2013 (doar pentru cei care au făcut precomanda). Jocul este dezvoltat în primul rând pentru PC, versiuni de consolă urmând să fie realizate doar dacă se va obţine finanţarea necesară.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News