Team of The Year oferă un nou card gratuit în FIFA 21!

Autor: Vlad Ionescu | 27.01.2021
Team of The Year oferă un nou card gratuit în FIFA 21!

După câteva luni de așteptare și de suspans, Team of The Year, cel mai apreciat eveniment din seria FIFA, este în sfârșit live în FIFA 21 Ultimate Team. Anual, producătorii lansează o echipă formată doar din cei mai buni fotbaliști, oferindu-le o serie de atribute fantastice. Bineînțeles, cardurile devin astfel cele mai eficiente și tehnice din acest mod al jocului, motiv pentru care sunt foarte populare și apreciate.

Deși jucătorii din Team of The Year ajung să valoreze chiar și peste 5 milioane de monede, Electronic Arts le-a oferit gamerilor, pe lângă Echipa anului, două super carduri. Primul este cel al jucătorului Frank Ribery, cotat la aproximativ 800.000 de monede, în funcție de platforma pe care o folosiți. Al doilea card, oferit gratuit de producătorii jocului, este cel al atacantului Luis Suarez, cu un rating general de 91. Pentru a integra cardul în echipa de FUT, gamerii nu sunt nevoiți să utilizeze nici măcăr o monedă.

Noi atribute pentru atacantul din eLa Liga

După acest upgrade impresionat la card, Luis Suarez ajunge la o viteză de 79, compusă dintr-o accelerație de 81, respectiv un sprint de 77. Șutul de 94 este cel mai bun atribut al jucătorului, oferindu-i o poziționare de 95 și o putere a șutului de 93, în timp ce pasa de 88 și dribling-ul de 91, împreună cu forța fizică de 87, completează abilitățile atacantului din FUT 21. Pe partea tehnică, jucătorul are o serie foarte echilibrată, cu 4 stele pentru Skill Moves, respectiv 4 stele pentru Weak Foot.

Ce trebuie să faci pentru a obține cardul lui Luis Suarez

  • Fabulous Finish: Înscrie un gol cu latul în două meciuri diferite de Live FUT Friendly: World Beaters.
  • Silky Skill: Înscrie și oferă o pasă de gol în același meci folosind un atacant cu minimum 4 stele pentru Skill Moves în Live FUT Friendly: World Beaters.
  • Wonderful Weak Foot: Oferă o pasă de gol folosind un jucător cu minimum 4 stele Weak Foot în trei meciuri diferite de Live FUT Friendly: World Beaters.
  • Triumphant Ten: Câștigă 10 meciuri în Live FUT Friendly: World Beaters.
  • Scoring Sensation: Înscrie în 14 meciuri folosind jucători din eLa Liga în Live FUT Friendly: World Beaters

Sursa: Futbin.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News