The Crew – o revoluţie în domeniul jocurilor cu maşini?

| 14.06.2013
The Crew – o revoluţie în domeniul jocurilor cu maşini?

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, Ubisoft a avut câteva surprize în cadrul propriei conferinţe de presă de la E3 2013. Una dintre acestea a fost The Crew, noul joc de racing de la studiourile Ivory Tower (echipă formată din veterani care au lucrat la titluri precum Need for Speed, V-Rally şi Test Drive Unlimited) şi Ubisoft Reflections (autorii foarte reuşitului Driver: San Francisco).

În primul rând, The Crew este un joc proiectat şi dezvoltat pentru următoarea generaţie de console, acest lucru permiţându-le producătorilor să realizeze ceva de neimaginat până acum: jucătorii vor avea la dispoziţie întreaga hartă a Statelor Unite ale Americii, cu toate formele de relief (munţi, dealuri, plaje etc.) şi toate tipurile de decor imaginabile: oraşe, suburbii, şosele, drumuri off-road, circuite etc.

Mai mult, după cum i-o spune şi numele, The Crew a fost proiectat pentru a fi jucat alături de prieteni: jucătorii se pot organiza în „echipe”, îndeplinind diferite obiective împreună. The Crew a fost gândit drept un joc ce se va desfăşura în permanenţă online, mai multe echipe de jucători având posibilitatea de a se intersecta în aventurile lor. Cu alte cuvinte, este foarte posibil ca maşina care te-a lovit fix când erai pe punctul de a termina o misiune să fie controlată de un alt jucător uman şi nu de inteligenţa artificială a jocului.

The Crew va oferi opţiuni avansate de personalizare a maşinilor, atât la nivel vizual, cât şi în ceea ce priveşte performanţele şi comportamentul bolizilor. De asemenea, Ubisoft va lansa şi o aplicaţie pentru iOS şi Android, prin intermediul căreia utilizatorii de smartphones sau tablete vor putea gestiona şi interacţiona cu diferite aspecte ale jocului propriu-zis.

The Crew va fi lansat în prima parte a anului 2014, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. În galeria ataşată puteţi admira primele imagini din The Crew.

The Crew

Urmărește Go4Games.ro pe Google News