A Game of Thrones: Genesis va fi lansat luna aceasta

| 08.09.2011
A Game of Thrones: Genesis va fi lansat luna aceasta

Fanii seriei de romane A Song of Ice and Fire, scrise de George R. R. Martin, precum şi împătimiţii serialului Game of Thrones, produs de HBO, mai au de aşteptat foarte puţin până când vor primi şi jocul video omonim.

A Game of Thrones: Genesis este un titlu de strategie, realizat de echipa franceză de la Cyanide. Povestea va acoperi nu mai puţin de 1000 de ani din istoria continentului Westeros şi va oferi jucătorilor ocazia de a controla casa regală preferată, în lupta pentru ocuparea Tronului de Fier.

Pe lângă elementele clasice caracteristice unui joc de strategie în timp real, diplomaţia va juca un rol important în cadrul gameplay-ului din A Game of Thrones: Genesis, producătorii promiţând că până la opt jucători se vor putea confrunta pe câmpul de bătălie în acelaşi timp.

A Game of Thrones: Genesis va fi lansat pe 29 septembrie 2011, exclusiv pentru PC, atât prin intermediul distribuţiei digitale, cât şi pe disc, în regim retail. Până atunci însă, puteţi admira jocul prin intermediul imaginilor din galeria de mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News