Combined Arms combină facțiunile din seria Command & Conquer într-un singur joc gratuit. Cum îl puteți descărca

| 27.06.2023
Combined Arms combină facțiunile din seria Command & Conquer într-un singur joc gratuit. Cum îl puteți descărca
Foto: OpenRA Combined Arms

Command & Conquer este una dintre cele mai iubite serii de jocuri de strategie, fiind împărțită în mai multe subserii, fiecare cu propriile facțiuni, personaje și povești. Spre exemplu, în timp ce seria principală C&C se concentrează pe conflictul dintre grupările GDI și Brotherhood of NOD, într-o lume futuristă în care Pământul a fost acoperit de o minerală valoroasă numită tiberium, povestea din Red Alert propune o realitate alternativă în care, in locul celui de-al Doilea Război Mondial, este pornită o confruntare la nivel global între Aliați și Uniunea Sovietică.

Câțiva fani înrăiți ai seriei și-au imaginat scenariul în care toate aceste facțiuni s-ar regăsi într-un singur joc Command & Conquer, astfel luând naștere proiectul Combined Arms. Bazat pe motorul grafic gratuit OpenRA, Combined Arms include nu mai puțin de cinci tabere jucabile – Aliații, Sovieticii, NOD, GDI și Scrin, oferind gameplay-ul clasic al seriei, cu elemente preluate din titluri precum Tiberian Dawn, Red Alert, Tiberian Sun, Red Alert 2 și C&C Generals.

Efortul producătorilor a mers și mai departe, Combined Arms incluzând misiuni single player grupate într-o campanie cu cinci capitole (câte unul pentru fiecare tabără implicată în conflict), misiuni co-op multiplayer, precum și modul multiplayer skirmish atât de apreciat de fanii seriei.

Iar toate acestea sunt gratuite: puteți descărca cea mai recentă versiune de Combined Arms de pe această pagină. De asemenea, Combined Arms nu este doar pentru utilizatorii de PC-uri echipate cu sistem de operare Windows: în arhiva descărcată veți găsi, pe lângă installerele pentru Windows 32bit și 64bit, și versiuni ale jocului pentru Linux și Mac.

Sursa: ModDB

Urmărește Go4Games.ro pe Google News