Command & Conquer: Beyond The Battle – de la începuturi şi până în prezent

| 13.05.2013
Command & Conquer: Beyond The Battle – de la începuturi şi până în prezent

Electronic Arts a pornit o nouă serie de trailere pentru viitorul Command & Conquer free-to-play, grupate sub denumirea “Beyond The Battle”. Primul dintre aceste materiale video se concentrează pe efortul echipei producătoare de la Victory Games de a recrea feeling-ul clasic al seriei, de a şterge cu buretele trista amintire lăsată de Command & Conquer 4 şi pe avantajele aduse de trecerea la sistemul free-to-play.

Command & Conquer va avea la bază motorul grafic Frostbite 2, urmând a fi distribuit gratuit, în regim Free-to-play. Cel mai probabil, această tranziţie se va traduce prin încasări pe care Electronic Arts urmează să le încaseze de pe urma microtranzacţiilor, necesare pentru a debloca opţiunile avansate ale jocului.

Command & Conquer este construit drept o platformă pe care se va baza saga C&C în următorii zece ani. Astfel, deşi jocul iniţial se va concentra pe universul Generals în primă fază, producătorii promit că, treptat, noul C&C va oferi acces şi la taberele din universurile Tiberium şi Red Alert.

Command & Conquer

La început, însă, Command & Conquer se va concentra doar pe bătăliile PvP (Player vs. Player) şi PvE (Player vs. Environment, skirmish cu adversari controlaţi de AI), existând posibilitatea ca un eventual viitor pachet de conţinut suplimentar să aducă şi mult dorita campanie single player.

Command & Conquer va fi lansat pe PC în cursul acestui an.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News