Command & Conquer Free-to-play a fost anulat!

| 30.10.2013
Command & Conquer Free-to-play a fost anulat!

Veşti proaste pentru fanii unei dintre cele mai vechi serii de strategii în timp real: Command & Conquer, titlul Free-to-play aflat în dezvoltare în cadrul noului studio Victory Games, a fost anulat de către Electronic Arts.

Se pare că motivul principal a fost feedback-ul negativ primit din partea fanilor seriei C&C, aceştia nedorind să joace un titlu orientat doar către multiplayer, fără campanie propriu-zisă, în care abilităţile suplimentare ale unităţilor erau blocate în spatele microtranzacţiilor.

Command & Conquer

Astfel, s-a luat decizia anulării proiectului Command & Conquer, toţi cei care investiseră pentru microtranzacţii în cadrul sesiunii de testare alpha a jocului urmând să-şi primească banii înapoi în următoarele zece zile.

Deşi în anunţul iniţial se menţiona faptul că EA şi Victory Games analizează modalităţi alternative de a concretiza efortul depus pentru realizarea jocului proaspăt anulat într-un eventual nou titlu al seriei Command & Conquer, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa. Conform mesajului postat de marketing manager-ul Victory Games pe Twitter, studioul a fost închis şi întreaga echipă a fost concediată.

Command & Conquer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News