Command & Conquer, resuscitat de BioWare?

| 05.12.2011
Command & Conquer, resuscitat de BioWare?

Pe 10 decembrie 2011 va avea loc ceremonia de decernare a premiilor Spike TV Video Game Awards. Cu această ocazie, mai mulţi publisheri pregătesc numeroase surprize, jurnalistul Geoff Keighley confirmând faptul că Electronic Arts va anunţa un nou proiect al celor de la BioWare (Dragon Age, Mass Effect).

Singurul indiciu în privinta noului joc BioWare este imaginea de mai jos, care lasă să se înţeleagă că nu vom mai avea parte de un nou RPG, ci mai degraba de un joc de acţiune.

Command and Conquer

Zvonurile merg însă şi mai departe, alimentate fiind de recentele domenii pe care Electronic Arts a început să le înregistreze (alliances-commandandconquer.com, alliancescommandandconquer.com, candcalliances.com, candctiberiumalliances.com, commandandconquer-alliances.com etc.). Conform acestora, este pregatit un nou joc al seriei Command & Conquer, intitulat C&C Alliances.

Mai mult, EA a pus bazele unui nou studio – Victory Games – care urma să se ocupe special de dezvoltarea de noi jocuri ale seriei Command & Conquer. Ultimele zvonuri vorbesc despre includerea acestui nou studio în label-ul BioWare, mişcare care ar face şi mai plauzibilă ideea unui nou C&C produs de BioWare.

Rămâne să aşteptăm show-ul celor de la Spike TV pentru ca misterul să fie elucidat.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News