Command & Conquer va fi gratuit, în regim “Free-to-play” (UPDATE)

| 27.02.2013
Command & Conquer va fi gratuit, în regim “Free-to-play” (UPDATE)

Update: Colegii de la VG247 au realizat un interviu cu Tim Orton, Senior Development Director pentru Command & Conquer, acompaniat de secvenţe video noi din jocul Free-to-play realizat de studioul Victory Games.


Mai ţineţi minte Command & Conquer: Generals 2, joc anunţat de Electronic Arts acum aproape doi ani? Ei bine, îl puteţi da uitării. Nu în totalitate însă: Generals 2 nu mai există, fiind înlocuit de un titlu Free-to-play numit, simplu, Command & Conquer. Astfel, tot efotul depus de studioul Victory Games pentru realizarea lui Generals 2 a fost redirecţionat către noul Command & Conquer.

Command & Conquer va avea la bază acelaşi motor grafic Frostbite 2, urmând a fi distribuit gratuit, în regim Free-to-play. Cel mai probabil, această tranziţie se va traduce prin încasări pe care Electronic Arts urmează să le încaseze de pe urma microtranzacţiilor, necesare pentru a debloca opţiunile avansate ale jocului.

Command & Conquer

Jon Van Caneghem, manager general al studioului Victory Games, are planuri mari pentru Command & Conquer: jocul este construit drept o platformă pe care se va baza saga C&C în următorii zece ani. Astfel, deşi C&C se va concentra pe universul Generals în primă fază, producătorii promit că, treptat, jocul va oferi acces şi la taberele din universurile Tiberium şi Red Alert. Mai mult, cei de la Victory Games ar avea în plan şi un storyline complet nou pentru C&C, fără legătura cu cele trei menţionate anterior.

La început, însă, Command & Conquer se va concentra doar pe bătăliile PvP (Player vs. Player) şi PvE (Player vs. Environment, skirmish cu adversari controlaţi de AI), existând posibilitatea ca un eventual viitor pachet de conţinut suplimentar să aducă şi mult dorita campanie single player.

Command & Conquer va fi lansat pe PC în cursul acestui an. Până atunci, puteţi arunca o privire asupra imaginilor din joc, prin intermediul galeriei de mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News