Pirates of the Savage Sea, primul expansion pentru Might & Magic Heroes 6

| 15.06.2012
Pirates of the Savage Sea, primul expansion pentru Might & Magic Heroes 6

Might & Magic Heroes 6 Pirates of The Savage SeaFanii Might & Magic Heroes VI au motive de bucurie. Ubisoft pregăteşte lansarea lui Pirates of the Savage Sea, primul expansion pack pentru acest joc. Povestea spune că la un an de la evenimentele din Heroes VI, mai multe corăbii au început să dispară în Savage Sea, în timpul unor furtuni misterioase. Consiliul piraţilor nu are de ales şi apelează la legendarul mercenar, barbar şi pirat Crag Hack pentru a rezolva problema.

Astfel, Pirates of the Savage Sea va oferi 10 ore de gameplay suplimentar, în care jucătorii îl vor controla pe Crag Hack şi vor avea ocazia de a descoperi noi secrete ale tărâmului Ashan. Nu vor lipsi nici noile artefacte, printre care o nouă Dynasty Weapon sau un nou Artifact Set.

Might & Magic Heroes VI Pirates of the Savage Sea va fi lansat pe 12 iulie 2012, via download, la preţul de 9,99€.

În aceeaşi zi va fi lansat şi noul patch v1.5 pentru Might & Magic Heroes VI care va introduce reprezentarea grafică a oraşelor din joc (cu toate stagiile de dezvoltare), compatibilitatea dintre salvările online şi offline, precum şi o balansare suplimentară a mecanicilor de joc.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News