SimCity a primit data de lansare oficială!

| 25.10.2012
SimCity a primit data de lansare oficială!

Electronic Arts a oferit datele de lansare finale pentru viitorul SimCity. Deşi iniţial fusese anunţat faptul că jocul va fi lansat în luna februarie a anului viitor, se pare că studioul Maxis mai are nevoie de timp pentru a finaliza şi finisa SimCity, acesta fiind programat acum pentru 5 martie 2013 în Statele Unite ale Americii şi 8 martie 2013 în Europa.

De asemenea, a fost confirmată necesitatea de a fi conectat în permanenţă la Internet pentru a putea juca SimCity, această limitare fiind cauzată de modul în care este concepută componenta multiplayer. Astfel oraşele jucătorilor sunt interconectate, acţiunile şi deciziile prietenilor putând influenţa bunul mers al propriei metropole.

SimCity

SimCity are la bază un nou motor, Glassbox Engine, care, pe lângă grafică, se va ocupa şi de simularea cât mai realistă a condiţiilor dintr-un oraş real. Vor exista şi drumurile curbate, o noutate pentru serie, care acum vor putea fi „sculptate” direct în relief. Nu va lipsi nici un nou motor fizic, special realizat pentru simularea dezastrelor naturale.

SimCity va fi lansat exclusiv pentru PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News