SimCity primeşte un nou trailer

| 10.01.2013
SimCity primeşte un nou trailer

Electronic Arts a lansat un nou trailer pentru cea mai recentă creaţie a studioului Maxis: noul SimCity. După ce o bună perioadă campania de promovare a jocului a fost bazată pe prezentarea de imagini prerenderizate, noul trailer este realizat în întregime din secvenţe de gameplay real.

SimCity are la bază un nou motor, Glassbox Engine, care, pe lângă grafică, se va ocupa şi de simularea cât mai realistă a condiţiilor dintr-un oraş real. Vor exista drumurile curbate, o noutate pentru serie, care vor putea fi „sculptate” direct în relief. Nu va lipsi nici un nou motor fizic, special realizat pentru simularea dezastrelor naturale.

SimCityInteligenţa artificială va fi serios imbunătăţită, micuţii sims având libertatea de a alege dacă continuă sau nu cu slujbele ce le-au fost alocate sau preferă să investească singuri în alte afaceri, cum ar fi achiziţionare de proprietăţi imobiliare.

SimCity va necesita o conexiune permanentă la Internet pentru a putea fi jucat, această limitare fiind cauzată de modul în care este concepută componenta multiplayer. Astfel, oraşele jucătorilor sunt interconectate, acţiunile şi deciziile prietenilor putând influenţa bunul mers al propriei metropole.

SimCity va fi lansat pe 8 martie 2013, exclusiv pentru PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News