Total Annihilation, înapoi la creatorii seriei?

| 22.07.2013
Total Annihilation, înapoi la creatorii seriei?

THQ nu este singurul ex-publisher care şi-a scos la vânzare toate proprietăţile intelectuale din portofoliu. Un alt nume mare pe cale de dispariţie este Atari, licitaţiile pentru francizele deţinute de publisher fiind în toi. Iată ce alte companii sunt în pole-position pentru achiziţionarea mărcilor din ograda Atari (cele mai bune oferte până în acest moment).

Total Annihilation

Epic Gear, LLC:
– franciza Backyard Sports

Rebellion Interactive Games Limited:
– franciza Battlezone
– franciza Moonbase Commander

Tommo, Inc:
– Fatty Bear’s Birthday Surprise
– franciza Humongous
– Math Gran Prix

Stardock Systems, Inc:
– franciza Star Control

Wargaming World Limited:
– franciza Total Annihilation
– franciza Master of Orion

Evident, atrag atenţia cele două nume din coada listei, Stardock Systems (autorii seriei Galactic Civilizations) şi Wargaming (World of Tanks vă spune ceva?). Pe lângă cea mai bună ofertă pentru Star Control, Stardock se află şi în cursa pentru franciza Master of Orion (a doua cea mai bună ofertă până în acest moment).

Interesant este faptul că Wargaming deja a achiziţionat Gas Powered Games, studioul de producţie condus de Chris Taylor, game designer-ul original al titlurilor de strategie Total Annihilation. Astfel, este foarte posibil ca, în cazul în care tranzacţia se finalizează, Wargaming să revitalizeze seria Total Annihilation sub bagheta creatorului acesteia, Chris Taylor.

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News