Worms: Ultimate Mayhem se lansează săptămâna aceasta (UPDATE)

| 20.09.2011
Worms: Ultimate Mayhem se lansează săptămâna aceasta (UPDATE)

Update: Echipa de la Team 17 a anunţat că lansarea lui Worms: Ultimate Mayhem pe PC se amână cu o săptămână, jocul urmând să devină disponibil prin intermediul Steam începând cu 28 septembrie 2011. Reducerea de preţ pentru precomenzi rămâne astfel valabilă încă o săptămână.


Team 17 a anunţat că Worms: Ultimate Mayhem va fi lansat pe PC în cursul acestei săptămâni, pe 21 septembrie 2011. Worms: Ultimate Mayhem se adresează fanilor jocurilor 3D ale seriei, noul titlu fiind conceput drept o reimaginare a Worms 3D şi Worms 4: Mayhem într-un singur pachet cuprinzător.

Worms: Ultimate Mayhem va oferi absolut tot conţinutul celor două titluri amintite mai sus, îmbunătăţite cu o grafică HD, 60 de misiuni single player (imagini din aceste misiuni pot fi admirate în galeria de mai jos), 12 teme grafice pentru decoruri, 38 de arme şi suport pentru meciuri online pentru până la patru jucători. Nu în ultimul rând, au fost îmbunătăţite controlul tridimensional al camerei, precum şi vocile viermilor.

Până miercuri, Worms: Ultimate Mayhem poate fi pre-comandat prin intermediul Steam, pentru doar 11,69€. Începând cu ziua lansării, jocul se va comercializa la preţul „întreg” de 12,99€.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News