Succes în faza Early Access: Jocul The Outlast Trials, vândut în peste un milion de copii

Autor: Adrian Popa | 19.07.2023
Succes în faza Early Access: Jocul The Outlast Trials, vândut în peste un milion de copii
Foto: Steam/The Outlast Trials

Un joc lansat în fază Early Access, The Outlast Trials, se bucură de mare succes. Phillipe Morin, cofondator al dezvoltatorului Red Barrels, a anunțat că au fost vândute peste un milion de copii în două luni.

Titlul este disponibil pe platforma Steam la prețul de 29 de euro. Al treilea joc din seria Outlast a adoptat formula co-op multiplayer. Primele două titluri au fost single-player.

„Da, am atins un milion de unități pe PC. Este copleșitor”, a declarat Morin, într-un interviu acordat DualShockers.

Dezvoltatorul lucrează la acest proiect de cinci ani. Titlul a debutat pe Steam pe 18 mai 2023. Echipa se concentrează acum pe dezvoltarea de conținut nou.

Phillipe Morin nu a oferit o dată pentru ieșirea jocului din faza Early Access.

Acțiunea din The Outlast Trials se petrece în timpul Războiului Rece. Oameni sunt folosiți pe post de cobai de către Murkoff Corporation pentru testarea de metode avansate de spălare a creierului și control al minții.

„Într-o lume dominată de neîncredere, frică și violență, moralitatea ta va fi pusă la îndoială, rezistența ta va fi pusă la încercare și sănătatea ta va fi zdrobită. Totul în numele progresului, științei și profitului”, este descrierea de pe Steam a jocului.

Un alt titlu care se bucură de un succes enorm în această perioadă este BattleBit Remastered. Peste două milioane de copii au fost vândute în primele săptămâni de disponibilitate.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News