Țara în care femeile evită să mânânce banane în timp ce fac live streaming

Autor: Alex Manole | 22.11.2020
Țara în care femeile evită să mânânce banane în timp ce fac live streaming
Foto: Profimedia Images

Într-un efort de a cenzura şi mai mult internetul, China a introdus în urmă cu câțiva ani noi reguli prin care le este interzis femeilor să facă live streaming în timp ce mănâncă banane „într-un mod erotic”. Pare o glumă, dar nu este.

Potrivit autorităţilor, noile reguli au fost gândite pentru a controla conţinutul web „nepotrivit şi erotic”. Sunt interzise, conform noilor reguli, de asemenea clipurile video sau transmisiunile în care femeile poartă doar ciorapi şi lenjerie intimă sau doar bretele.

Citește și: O femeie a vândut o consolă video, dar nu a fost atentă la „accesoriile” din colet. Când a deschis cutia, cumpărătorul a încremenit

Presa locală transmitea că multe femei din China organizează sesiuni live în faţa camerelor web, de obicei din propriul dormitor, pe site-uri dedicate. Tinerele sunt îmbrăcate sexy şi pot câştiga echivalentul a 15.000 de dolari pe lună dacă au un număr mare de urmăritori. Nu este vorba de videochat, ci de transmisiuni în care protagonistele promovează anumite produse, cântă, dansează, se joacă jocuri video sau… mănâncă banane într-un mod erotic. Banii vin de la sponsori şi din bunuri virtuale şi cadouri pe care fanii le cumpără pentru fete.

Citește și: Motivul pentru care femeile dintr-o ţară cumpără telefoane Nokia vechi. Nici nu bănuiești la ce le folosesc în secret

Cine nu respectă regulile este amendat şi banat de pe serviciul de livestreaming.

Fenomenul este oarecum similar cu cel în care în Vest modele de succes, îmbrăcate sumar, promovează diverse produse pe Instagram, precum cure de detoxofiere sau băuturi energizante.

Sursa: Go4it

Urmărește Go4Games.ro pe Google News