Un actor de voce a fost angajat doar pentru sunetele sexuale din Baldur’s Gate 3

Autor: Adrian Popa | 08.08.2023
Un actor de voce a fost angajat doar pentru sunetele sexuale din Baldur’s Gate 3
Foto: Larian Studios

Baldur’s Gate 3 este un succes, iar printre multele atracții ale jocului se numără conținutul sexual inclus. Dezvoltatorul, Larian Studios, nu a neglijat acest aspect și a angajat actori de voce doar pentru zgomotele sexuale din joc.

Dezvăluirea a fost făcută pe TikTok de Alex Jordan, actor a cărui voce mai apare în desene animate și jocuri video precum Atomic Heart, The Lord of the Rings: Gollum și Demon’s Souls.

Când a fost întrebat dacă vrea să înregistreze sunetele legate de scenele de sex, Jordan a răspuns: „Sigur”. Munca lui a fost apreciată. La postarea făcută pe TokTok, Larian Studios a comentat: „Și ce sunete sunt!”.

@alexjordanvoiceactor #baldursgate3 #voiceactor #voiceover #videogames ♬ original sound – Alex Jordan

Baldur’s Gate 3 include multe scene interzise minorilor. În titlu, jucătorii pot intra în relații cu diverse personaje. Când relațiile ajung la un anumit nivel sau după ce sunt îndeplinite anumite condiții, partenerii pot întreține relații sexuale. Aceste scene sunt ascunse implicit în modul co-op.

Există și multe setări legate de nuditate și sex. Gamerii pot alege, de exemplu, să apară persoane dezbrăcate în clipurile video din joc ori să fie afișate sau nu organele genitale ale personajelor.

Jocul Baldur’s Gate 3 a fost lansat pentru platforma Windows pe 3 august 2023. Urmează, pe 6 septembrie, versiuni pentru macOS și PS5. Nu știm, deocamdată, la ce dată vor fi lansate și ediții pentru Xbox Series X/S.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News