Un copil a murit după ce un aparat Arcade a căzut peste el

Autor: Alex Manole | 19.06.2023
Un copil a murit după ce un aparat Arcade a căzut peste el
Foto: Profimedia Images

Aparatele Arcade trebuie fixate corespunzător în locuințele în care sunt copii mici. Un astfel de dispozitiv a căzut peste un copil de 2 ani în Texas. Din păcate, micuțul a murit în urma incidentului.

Tragedia s-a produs în comunitatea Crystal Beach din Peninsula Bolivar. Familia copilului închiriase o casă care avea un joc Arcade. Copilul s-a cățărat pe aparat, iar acesta s-a prăbușit peste el.

Micuțul se afla în cameră cu bunica lui, dar femeia nu a putut să ajungă la el la timp. Victima a fost transportată cu elicopterul la un spital din Galveston, dar personalul medical nu i-a mai putut salva viața.

Citește și: Momentul când Chumlee a făcut o afacere proastă, cu un joc de tip Arcade, la „Pawn Stars”

Un joc Arcade poate avea o greutate mare. De exemplu, modelul FAINARCADE vândut de un magazin online din România cântărește 65 de kilograme.

Un alt incident în care un astfel de dispozitiv s-a prăbușit pentru un copil s-a întâmplat în 2019. Un băiat de 6 ani din Marea Britanie a rămas cu fața paralizată după ce un joc arcade a căzut peste el într-un hotel din Spania, potrivit BBC. Familia copilului a dat Aparthotel Costa Encantada în judecată pe motiv că nu a fixat bine aparatul.

Sursa: ValleyCentral.com

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News