VIDEO: Cineva a creat un magazin Lidl în Far Cry 5

Autor: Alex Manole | 29.12.2022
VIDEO: Cineva a creat un magazin Lidl în Far Cry 5
Foto: captură de ecran

Un artist specializat în jocuri video din Scoția a creat un magazin Lidl în Far Cry 5, folosind editorul de hărți.

El spune că proiectul i-a luat 10 ore, iar în ciuda efortului nu este un mare fan al magazinelor germane. În schimb, soția lui le adoră, iar contribuția ei la proiect a fost mare.

Artistul, care are canalul Mojo Swoptops de pe YouTube, a mai introdus în Far Cry 5 diverse elemente populare din viața reală sau din universuri fictive, printre care amintim Big Ben, Stonehenge sau Helm’s Deep din Lord of the Rings.

Magazinul Lidl din Far Cry 5 este structurat ca cele din viața reală. Are deja faimosul raion din mijloc, precum și zona de brutărie.

Dacă Mojo Swoptops obișnuiește să introducă clădiri și construcții în jocuri video, un modder a introdus recent personaje faimoase din viața reală în God of War (2018). Omega Fantasy a creat o luptă virală între Messi și Mbappe, înainte de finala Campionatului Mondial 2022, în care Argentina a învins Franța.

Lidl este popular în foarte multe zone ale lumii, ia puțină lume știe că acesta este retailerul cu cel mai mare lanț de magazine la nivel mondial, având peste 11.200 de unități.

Iată magazinul Lidl creat de Mojo Swoptops în Far Cry 5:

Urmărește Go4Games.ro pe Google News