Dragon Ball Xenoverse 2, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 24.05.2016
Dragon Ball Xenoverse 2, anunţat oficial

Bandai Namco Entertainment, publisher specializat în special pe jocurile video anime, a anunţat Dragon Ball Xenoverse 2, titlu ce promite să ofere cea mai cuprinzătoare experienţă Dragon Ball întâlnită într-un joc video. Dragon Ball Xenoverse 2 este dezvoltat de studioul DIMPS din Osaka, Japonia, şi va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Conceput pentru a profita din plin de puterea de procesare sporită a generaţiei actuale de platforme, Dragon Ball Xenoverse 2 continuă succesul primului titlui din serie, apărut în 2015, promiţând să fie cel mai detaliat joc Dragon Ball de până acum.

“Bandai Namco Entertainment vrea să sărbătorească împreună cu fanii aniversarea de 30 de ani a seriei Dragon Ball, folosind vasta experienţă în dezvoltarea de jocuri anime pentru a realiza Dragon Ball Xenoverse 2. Primul Dragon Ball Xenoverse a fost un succes răsunător care le-a permis milioanelor de fani să-şi îndeplinească cel mai mare vis: cel de a avea propriul personaj în universul Dragon Ball! Cu Dragon Ball Xenoverse 2, alături de echipa de la DIMPS, vrem să depăşim toate aşteptările”, a declarat Hervé Hoerdt, VP al departamentelor Marketing şi Digital din cadrul Bandai Namco Entertainment Europe.

Dragon Ball Xenoverse 2 va fi lansat în cursul acestui an pe PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News