Goat Simulator – capra dezlănţuită

| 13.02.2014
Goat Simulator - capra dezlănţuită

Totul a început cu studioul indie Coffee Stain Studios, aceştia publicând un clip video cu o capră (virtuală) care umbla printr-un cartier şi declanşa haosul, interacţionând cu aproape totul, pornind de la mediul înconjurător şi sfârşind cu locatarii.

Deşi purta un averstisment conform căruia clipul era doar un test realizat pentru distracţie şi nu urmează să fie transformat într-un joc propriu-zis, succesul pe care l-a înregistrat pe Internet, precum şi solicitările venite din partea fanilor, i-au determinat pe cei de la Sanctum să-şi schimbe decizia. Astfel, Goat Simulator a devenit următorul lor proiect.

Goat Simulator este descris de către producătorii săi drept un joc cu skating, precum cele din seria Tony Hawk, în care, în locul unui skater, controlaţi o capră. Şi în loc să faceţi tot felul de trucuri pentru puncte, distrugeţi tot ce întâlniţi în cale.

Mai mult, studioul producător acceptă precomenzi acum pentru Goat Simulator, cei care-şi doresc să întruchipeze o capră scăpată de sub control fiind invitaţi să plătească 9,99$. Goat Simulator va fi disponibil pe PC prin intermediul Steam.

Goat Simulator

Urmărește Go4Games.ro pe Google News