Gray Zone Warfare și Remnant II: The Forgotten Kingdom se lansează cu suport DLSS 3

Autor: Cosmin Aionita | 24.04.2024
Gray Zone Warfare și Remnant II: The Forgotten Kingdom se lansează cu suport DLSS 3
Foto: NVIDIA

Biblioteca de jocuri compatibile cu tehnologiile NVIDIA RTX, ce numără deja peste 500 de titluri, se extinde în fiecare săptămână. Pe lângă jocuri deja confirmate precum Manor Lords și Oddsparks: An Automation Adventure, ce se lansează săptămâna aceasta cu acces la funcții precum DLSS 2 și 3, Reflex și DLAA, noi titluri se alătură acestei liste.

Spre exemplu, Gray Zone Warfare, un first person shooter tactic cu accent foarte mare pus pe realism și în același timp unul dintre jocurile aflat în top 20-ul wishlist-urilor de pe Steam, se va lansa cu suport pentru DLSS 3 și NVIDIA Reflex. Încă din prima zi, DLSS 3 promite să accelereze performanța, iar Reflex să reducă latența sistemului cu până la 50%, iar iluminarea redată cu Ray Tracing, prin intermediul subsistemului Lumen din Unreal Engine 5, va fi accelerată hardware și va spori fidelitatea grafică a jocului.

De asemenea, jocul Remnant II se pregătește să primească cel de-al doilea pachet DLC, The Forgotten Kingdom, iar jucătorii pot beneficia de performanță sporită grație implementării DLSS3. Nu în ultimul rând, Mortal Kombat 1 a primit un nou luptător – Ermac –, alături de conținutul aferent Season 5: Storms, jocul oferind, la rândul său, suport pentru DLSS 2.

NVIDIA promite noi astfel de integrări pentru DLSS în curând, invitând jucătorii să consulte lista completă și actualizată a jocurilor care oferă suport pentru DLSS și RTX.

Gray Zone Warfare DLSS
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News