Primele detalii oficiale şi screenshot-uri din Mortal Kombat 11

Autor: Cosmin Aionita | 10.12.2018
Primele detalii oficiale şi screenshot-uri din Mortal Kombat 11

La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul The Game Awards 2018, a fost dezvăluit Mortal Kombat 11, un nou titlu al seriei care a scris istorie pe parcursul ultimilor 25 de ani. Pe lângă trailer-ul prezentat la acel moment, Warner Bros. Interactive Entertainment şi echipa producătoare de la NetherRealm Studios au lansat şi o serie de screenshot-uri in-game din Mortal Kombat 11 (disponibile în următoarea galerie), precum şi primele detalii oficiale despre joc.

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 va avea o poveste bazată pe manipularea timpului, în centrul căreia se va afla misteriosul personaj dezvăluit la sfârşitul trailer-ului de mai jos. Producătorii se laudă cu un nou motor grafic, iar modul Story, atât de apreciat în titlurile precedente ale seriei, va reveni şi în MK11, în timp ce jucătorii îşi vor putea crea propriile variaţii de personaje, personalizandu-şi astfel luptătorii preferaţi din serie. Evident, la acest capitol, vom avea parte şi de personaje clasice din serie, precum şi de luptători noi.

Spre exemplu, Shao Kahn va fi oferit celor care plasează o precomandă pentru joc, alături de accesul în viitoarea sesiune de testare beta (ce va avea loc în luna martie a anului viitor, doar pe PS4 şi Xbox One). Mortal Kombat 11 poate fi precomandat în două ediţii: cea standard (la un preţ echivalent cu 59,99€), sau un Premium Edition (ce include, pe lânga jocul de bază, pachetul de luptători suplimentari Kombat Pack, la un preţ echivalent cu 89,99€).

Mortal Kombat 11 va fi lansat pe 23 aprilie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (de portarea pe PC se ocupă studioul polonez QLOC). Jocul urmează să-şi facă apariţia şi într-o versiune pentru Nintendo Switch. Pe 17 ianuarie 2019 va avea loc un eveniment de prezentare al jocului, susţinut chiar de către NetherRealm Studios, ce va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4games, în cadrul căruia vor debuta şi primele secvenţe de gameplay din Mortal Kombat 11.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News