Carmageddon, gratuit pentru Android şi iOS doar azi

| 10.05.2013
Carmageddon, gratuit pentru Android şi iOS doar azi

Studioul Stainless Games s-a ţinut de cuvânt, lansând sângerosul joc de curse Carmageddon şi într-o versiune dedicată dispozitivelor mobile bazate pe sistemul de operare Android. Şi, după cum au făcut-o şi atunci când au lansat Carmageddon pe iOS, jocul este oferit complet gratuit pentru o singură zi.

Versiunea completă şi gratuită a lui Carmageddon poate fi descarcată de pe Google Play Store, existând însă o limitare. Varianta promoţională nu va primi update-uri de-a lungul timpului (limitare impusă de modelul de funcţionare restrictiv al magazinului digital Google) şi va fi eliminată de pe Play Store la sfârşitul zilei. Utilizatorii care nu pot trăi cu aceste restricţii sunt invitaţi să achiziţioneze variantă platită a jocului, pentru doar 6,52 lei.

 

De asemenea, în semn de solidaritate cu utilizatorii de pe iOS, Carmageddon poate fi descărcat gratuit şi de pe AppStore, până la sfârşitul zilei. Portările de Android şi iOS ale jocului beneficiază de control adaptat pentru interfeţele touch şi grafică îmbunătăţită faţă de vechea versiune pentru DOS.

Stainless Games lucrează în prezent la Carmageddon: Reincarnation, o continuare oficială a seriei dedicată PC-ului şi consolelor de generaţie viitoare.

Carmageddon Android

Urmărește Go4Games.ro pe Google News