Diablo 3 este aşteptat în perioada aprilie-iunie 2012

| 10.02.2012
Diablo 3 este aşteptat în perioada aprilie-iunie 2012

În cadrul celui mai nou raport financiar publicat de Activision Blizzard, cel mai important publisher din industrie a oferit numeroase detalii interesante despre jocurile companiei.

Astfel, de departe cel mai aşteptat anunţ a fost cel legat de data de apariţie a mult aşteptatului Diablo III, care, deşi fusese promis pentru începutul acestui an, a suferit noi amânări din cauza modificării fundamentale a unor mecanici de bază ale jocului. Conform noului raport oferit de Activision Blizzard, Diablo III va vedea lumina zilei în cel de-al doilea trimestru al acestui an, undeva în intervalul aprilie-iunie 2012.

De asemenea, tot pentru 2012 este aşteptat şi cel de-al doilea titlu al trilogiei StarCraft II. Chiar dacă nu a fost oferită o dată exactă pentru lansarea lui StarCraft II: Heart of The Swarm, măcar avem confirmarea că Blizzard într-adevăr intenţionează să lanseze cel puţin două jocuri în cursul acestui an calendaristic.

În rest, în prim plan a stat seria Call of Duty, Modern Warfare 3 reuşind în luna noiembrie a anului trecut să depăşească în încasări filmul Avatar a lui James Cameron (775 milioane de dolari în primele cinci zile de vânzări, 1 miliard în primele 16 zile pe piaţă). De altfel, Call of Duty a bătut din nou toate recordurile, înregistrând pe parcursul anului 2011 vânzări globale de peste 40 de milioane de unităţi (20 de milioane pentru Modern Warfare 3, 10 milioane pentru Black Ops, 5 milioane pentru Modern Warfare 2, restul fiind împărţite între titlurile mai vechi ale seriei).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News