Diablo 3 primeşte Starter Edition gratuit, lansări în această noapte

| 14.05.2012
Diablo 3 primeşte Starter Edition gratuit, lansări în această noapte

Blizzard Entertainment a anunţat modul în care jucătorii mai puţin hotărâţi vor avea ocazia să încerce Diablo III înainte de a-l cumpăra. Este vorba despre Diablo III Starter Edition, o versiune limitată a jocului celor de la Blizzard, care va oferi, în mare, aceeaşi funcţionalitate precum precedenta variantă beta.

Astfel, în Diablo III Starter Edition veţi putea:

• Încerca primul act al jocului, până la bătălia împotriva lui Skeleton King
• Crea personaje ce pot fi duse până la nivelul 13
• Juca partide multiplayer, matchmaking-ul fiind limitat doar la ceilalţi utilizatori de Starter Edition
• Nu veţi avea acces la Casa de Licitaţii ce foloseşte bani reali

În primele 30 de zile de la lansarea lui Diablo III, pentru a accesa acest Starter Edition, va fi nevoie de un cod special, care poate fi găsit în versiunile retail (în cutie) ale jocului final. Cu alte cuvinte, dacă aveţi un prieten care îşi va cumpăra jocul, îi puteţi cere acest cod prin intermediul căruia veţi avea ocazia să încercaţi Diablo III Starter Edition.

Ulterior, după trecerea celor 30 de zile de la lansare, accesul la Diablo III Starter Edition nu va mai fi condiţionat de folosirea acestor coduri, toţi cei care deţin un cont valid de Battle.net urmând a putea descărca această ediţie demonstrativă. Bineînţeles, contra cost, acest Starter Edition va putea fi upgradat la versiunea completă a jocului.

Diablo III se lansează în această noapte, inclusiv în România, prin intermediul unei serii de evenimente ce se vor desfăşura în diferite magazine de profil. O listă completă a magazinelor autohtone de unde veţi putea achiziţiona Diablo III în această noapte poate fi gasită chiar pe site-ul oficial al jocului. (după accesarea link-ului, alegeţi România din listă).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News