Project CARS 2, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 23.06.2015
Project CARS 2, anunţat oficial

La doar o lună de la apariţia pe piaţă a lui Project CARS, ce de la Slightly Mad Studios confirmă ca au început lucrul la Project CARS 2, continuare pe care doresc să o realizeze din nou cu ajutorul fanilor. Formula a funcţionat în cazul primului joc din serie, finanţat în întregime de către comunitate. Cei care doresc să se înscrie în campania de finanţare a viitorului Project CARS 2 o pot face accesând acest link: http://www.wmdportal.com/projectnews/announcing-project-cars-2-sign-up-now/.

Project CARS 2

Pentru Project CARS 2, cei de la Slightly Mad Studios intenţionează să realizeze cea mai cuprinzătoare selecţie de trasee implementata vreodată într-un astfel de joc, cu 50 de locaţii şi peste 200 de circuite, inclusiv cele pe suprafeţe accidentate şi zăpadă, cu ciclu dinamic zi/noapte. De asemenea, se urmăreşte implementarea a nu mai puţin de opt discipline ale sportului cu motor, inclusiv Rallycross, Hillclimbs, Touge, cu o peste 200 de maşini disponibile, încadrate în peste 40 de categorii (concept cars, maşini de curse interzise etc.).

Campania din Project CARS 2 ar urma să poate fi abordată în mod cooperativ, cu posibilitatea de a juca în rolurile de pilot, coechipier, membru al echipei tehnice, pilot de rezervă, copilot etc. De asemenea, graţie optţunii Online Track Days, jucători reali vor putea apărea în calificările şi curselor altor jucători, în locul obişnuitelor maşini controlate de AI. De asemenea, producătorii intenţionează să implementeze un sistem avansat de matchmaking, precum şi Online Racing Leagues, Live Broadcast al curselor şi posibilitatea ca acestea să fie urmarite din postura de spectator.

Project CARS 2 va fi lansat pentru PC, PlayStation 4, Xbox One şi SteamOS.

Project CARS 2

Project CARS 2Project CARS 2

Project CARS 2Project CARS 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News