Heroes of Might & Magic III – HD Edition vine în 2015 pe PC şi tablete

Autor: Cosmin Aionita | 10.12.2014
Heroes of Might & Magic III – HD Edition vine în 2015 pe PC şi tablete

Ne apropiem cu paşi repezi de cea de-a 15 aniversare a unuia dintre cele mai iubite jocuri de strategie din toate timpurile – Heroes of Might & Magic III: The Restoration of Erathia, precum şi de aniversarea de 20 de ani de la apariţia primului titlu din seria Heroes of Might & Magic.

Avem partea astfel de un moment excelent pentru ca Ubisoft să anunţe parteneriatul cu DotEmu, rezultatul acestei colaborări fiind Heroes of Might & Magic III – HD Edition, o versiune revizuită grafic a clasicului joc de strategie pe ture. Ediţia HD va conţine toate cele şapte campanii din jocul iniţial (momentan fără cele din expansion-uri, se pare că nu există cod sursă pentru Armageddon’s Blade şi The Shadow of Death), şi elementele grafice aduse la zi, adaptate pentru rezoluţiile folosite în mod curent în ziua de azi.

Pe lângă clasicul mod multiplayer hotseat, versiunea pentru PC a jocului, concepută special pentru Steam, va oferi suport pentru multiplayer online prin intermediul rutinelor Steamworks.

Heroes of Might & Magic III – HD Edition va fi disponibil începând cu 29 ianuarie 2015 pentru PC (Steam), iOS şi Android (în cazul ambelor sisteme de operare, doar pentru tablete).

Heroes of Might & Magic 3 HD

Heroes of Might & Magic 3 HDHeroes of Might & Magic 3 HD

Heroes of Might & Magic 3 HD

Urmărește Go4Games.ro pe Google News