Call of Duty: Modern Warfare 4 confirmat?

| 31.10.2012
Call of Duty: Modern Warfare 4 confirmat?

Printr-o declaraţie oferită celor de la This is Xbox, actorul Bill Murray (nu este vorba despre acelaşi Bill Murray din Ghostbusters sau Lost in Translation) a confirmat faptul că Infinity Ward lucrează deja la următorul joc al seriei Call of Duty – Modern Warfare 4.

Murray, interpretul îndrăgitului personaj Cpt. Price, a afirmat că urmează să aibă o întâlnire cu reprezentanţii studioului Infinity Ward pentru a discuta despre colaborarea sa la proiectul Modern Warfare 4, joc ce ar trebui să continue povestea din Call of Duty: Modern Warfare 3. De altfel, se pare că rolul lui Price este singurul pe care Murray este dispus să-l interpreteze în domeniul jocurilor video.

Call of Duty Modern Warfare

Între timp, cei de la Infinity Ward s-au grăbit să nege întâlnirea cu Murray, afirmând că nu au vorbit cu niciun actor până în acest moment şi că toate aceste veşti sunt doar speculaţii.

Până la confirmarea şi lansarea unui eventual Call of Duty: Modern Warfare 4, în toamna aceasta este aşteptat un alt titlu al seriei – Call of Duty: Black Ops 2. Acesta va fi lansat pe 13 noiembrie 2012 pentru Xbox 360, PlayStation 3 şi PC, cu o versiune pentru Nintendo Wii U programată pentru 30 noiembrie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News