Evolve – tot ceea ce vreţi să ştiţi despre joc

Autor: Cosmin Aionita | 23.01.2015
Evolve – tot ceea ce vreţi să ştiţi despre joc

2K Games şi Turtle Rock Studios au lansat un nou trailer extins pentru Evolve, acesta dorindu-se a fi un soi de ghid de supravieţuire în universul shooter-ului multiplayer dezvoltat de autorii primului Left 4 Dead. Pe scurt, trailer-ul de mai jos face o descriere completă a jocului, a numărului de personaje disponibile, a monştrilor şi a abilităţilor acestora, a mini-campaniei dinamice, a modurilor de joc şi a multor alte elemente din Evolve.

Evolve este un first person shooter multiplayer ce are la bază o nouă formulă: patru jucători formează o echipă de vânători, al cărei principal scop este doborârea unui monstru extraterestru, la rândul său controlat de un alt jucător (jocul oferă trei tipuri de astfel de monştri). Vânătorii pot alege dintre mai patru clase de personaje, fiecare cu câte trei loadout-uri diferite, în timp ce monstrul evoluează pe parcursul unui meci, dobândind puteri noi şi rezistenţă ieşită din comun.

Evolve va fi lansat pe 10 februarie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Jucătorii care aleg să plaseze o precomandă pentru Evolve vor primi automat DLC-ul Monster Expansion Pack, care va include atât acces la un al patrulea monstru (Behemoth), cât şi un skin exclusiv (Savage Goliath Skin). Evolve va beneficia de numeroase DLC-uri, ediţii speciale şi un Season Pass; mai multe detalii despre toate acestea puteţi găsi aici.

Evolve

Urmărește Go4Games.ro pe Google News